Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Свідомий вибір професії – розбудова демократії в Україні

Дата: 15.09.2023 16:28
Кількість переглядів: 85

Протягом Тижня громадянського суспільства   профконсультант Мар’їнського районного центру зайнятості Юлія Могукало долучалася до заходів з учнівською молоддю «Демократія: минуле та сучасність», які проходили в Максимілянівському та Красногорівському ЗЗСО Мар’їнської громади. В рамках Тижня громадянського суспільства  були проведені інформаційні години з громадянського виховання, які формують ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави, виховують патріотичні почуття, виробляють звички і вміння в учнів виконувати свій громадянський обов’язок.  

Під час заходів школярі обговорювали роль молоді в громадянському суспільстві, бо ж усі вони невдовзі братимуть активну участь у розбудові демократії в Україні.

А щоб допомогти  учням зробити вибір правильним та не пожалкувати у майбутньому фахівчиня центру зайнятості  зібрала чимало корисних порад та креативних ідей під час вибору своєї майбутньої професії.  Профконсультантка познайомила молодь з особливостями сучасного ринку праці, з правилами вибору професії, типовими помилками при виборі професії, з корисною інформацією та з послугами, які надає служба зайнятості молоді.

У разі потреби   звертайтеся за допомогою у виборі майбутньої професії до профконсультанта Мар’їнського центру зайнятості за телефоном  0954660193 (Юлія).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь