A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Служба зайнятості для ВПО: інформуємо, роз’яснюємо, допомогаємо!

Дата: 20.09.2023 17:47
Кількість переглядів: 44

20 вересня  кар’єрний радник Мар’їнського районного центру зайнятості Лариса Часник провела онлайн захід для безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб «Успішна кар'єра в моїх руках» в рамках інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен». До участі у вебінарі була запрошена старший юрист БО ПБФ «Карітас Маріуполь» у співпраці з Данською Радою у справах біженців Оксана Федорова.       

Труднощі перебування внутрішньо переміщених осіб в новому середовищі потребують надання їм комплексної допомоги у розв’язанні соціальних проблем, які   заважають працевлаштуванню. Тісна співпраця Мар’їнського районного центру зайнятості з соціальними партнерами дозволяє посилити комунікацію між усіма інституціями, які опікуються проблемами життєдіяльності внутрішньо переміщених осіб, сприяти ефективній інтеграції переселенців у суспільне життя громад, мотивувати їх до трудової діяльності, а також поширити серед громадськості інформацію про державні програми, що спрямовані на підвищення рівня зайнятості ВПО.

Під час вебінару учасники склали план, як досягти успіху в кар'єрі в сучасних реаліях, обговорили індивідуальне планування працевлаштування, пошук підходящої роботи та сприяння у працевлаштуванні, професійне навчання та надання ваучерів, надання грантів для створення або розвитку власної справи.   

Пані Оксана запропонувала  слухачам дистанційно комунікувати з фахівцями БО ПБФ «Карітас Маріуполь» у співпраці з Данською Радою у справах біженців. Представниця від благодійного фонду консультувала бажаючих щодо найпоширеніших питань серед внутрішньо переміщених осіб: відновлення документів, компенсація за зруйноване житло, права та гарантії при працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб тощо. «Наші працівники готові надати  будь-яку допомогу та підтримку безробітним»,- наголосила пані Оксана.

Якщо Ви втратили робоче місце і шукаєте підходящу роботу – зверніться до фахівців Мар’їнського районного центру зайнятості за телефонами: 0506777328 (Світлана) та 0501573958 (Яна). Фахівці центру зайнятості нададуть вам індивідуальні консультаційні, інформаційні та профорієнтаційні послуги; інформацію про актуальні вакансії, зокрема на Єдиному порталі вакансій  https://jobportal.dcz.gov.ua/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь