A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Працевлаштовуємо ВПО завдяки адресній допомозі пошукачам роботи

Дата: 26.09.2023 18:14
Кількість переглядів: 37

Війна нанесла величезних збитків українській економіці та залишила мільйони людей без роботи. Кожного дня мешканці Курахівської та Мар’їнської територіальних громад змушені долати виклики воєнного часу: переживати втрати, відновлювати здоров’я, виживати в містах і селах поруч з лінією фронту, облаштовувати побут на новому місці перебування. Одним із найважливіших і непростих у вирішенні викликів є пошук роботи.

До Мар’їнського районного центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні після втрати роботи звернулася Віра Пікуль. Жінка втратила роботу влітку минулого року і виїхала в більш безпечний регіон, отримала статус ВПО. За освітою Віра – маляр, але за професією не працювала. Натомість тривалий час працювала робітником зеленого будівництва.  Певний час безробітна намагалася шукати роботу самостійно, але пошуки позитивного результату не дали, а робота була край необхідна. Саме тоді жінка і звернулася за допомогою до фахівців Мар’їнського районного центру зайнятості.

Кар’єрний радник надала безробітній повний комплекс соціальних послуг. Фахівчиня підійшла до пошуку підходящої роботи індивідуально. Вона шукала вакансії за місцем тимчасового проживання жінки, залучала її до групових заходів. В свою чергу клієнтка активно співпрацювала з кар’єрним радником. Вона отримала профконсультаційні послуги та допомогу у складанні резюме, дотримувалась всіх рекомендацій, брала участь у тренінгах з пошуку роботи та онлайн-співбесідах. Але через певні складності Віра змушена була переїхати до Курахового. Про своє рішення жінка повідомила кар’єрного радника. Фахівчиня, в свою чергу, змінила підхід до пошуку підходящої роботи для клієнтки і зосередилася на вакансіях, які були в наявності на підприємствах Курахівської громади.

Незабаром на підприємстві КП "Курахівзеленбуд" з’явилася вакансія озеленювача. Кар’єрний радник узгодила співбесіду пошукачки з роботодавцем. Після вдалої співбесіди фахівчиня видала безробітній направлення на працевлаштування. Тепер Віра, разом з іншими працівниками підприємства, всупереч війні створює красу і затишок у прифронтовому місті.

Війна суттєво ускладнює пошук роботи. Та завдяки індивідуальному підходу до кожного безробітного можна досягти позитивного результату. Фахівці служби зайнятості завжди готові допомагати з працевлаштуванням людям, що втратили роботу, застосовуючи свої знання та досвід.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь