A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Почніть історію свого успіху разом зі службою зайнятості

Дата: 11.10.2023 17:13
Кількість переглядів: 54

11 жовтня в рамках інформаційної кампанії  "Робота для ВПО: ти потрібен", фахівці Мар’їнського районного центрі зайнятості провели вебінар для пошукачів роботи, які виявили зацікавленість у розвитку підприємницьких ідей та започаткуванні власного бізнесу. Мета заходу - надання учасникам необхідної інформації, знань та інструментів, що допоможуть їм розпочати власний бізнес та забезпечити стабільний старт у підприємницькій діяльності.

«Хочете створи,ти власний бізнес, але не знаєте з чого почати? Почніть історію свого успіху прямо зараз, розвивайте свою справу та отримуйте високий дохід разом зі службою зайнятості» - наголосила фахівчиня Лариса Часник, розпочинаючи захід.

Кар’єрний радник презентувала присутнім вебінару бізнес ідеї та можливість їх реалізації. Обговорила з учасниками заходу  про підвищення внутрішньої мотивації до розвитку власних здібностей, цінностей та ресурсів, необхідних для започаткування власної справи.

Фахівчиня допомогла слухачам вебінару визначити напрями вдосконалення своєї особистості, психологічну готовність для успішної організації підприємницької діяльності. Детально обговорили ключові моменти, які слід враховувати при організаціії своєї справи. Перш ніж відкрити власний бізнес, слід проаналізувати слабкі та сильні сторони. Бажано обирати найбільш знайомий для себе бізнес план, який збігається з уже здобутими досвідом, знаннями, особистими якостями.

Аби краще зрозуміти усі тонкощі підприємництва Лариса запропонувала учасникам вебінару пройти безкоштовні онлайн-курси «Prometheus» або в навчальних закладах Державної служби зайнятості, що дозволить набути додаткові навички для організації підприємницької  діяльності.

Для залучення додаткових коштів до свого бізнесу слухачі ознайомились з урядовим проєктом «єРобота» https://cutt.ly/22wBqzt. Завдяки проєкту можна швидко та зручно дізнатися про всі напрямки грантових програм, умови участі та історії успіху підприємців, які отримали кошти для розвитку своєї справи.  Фахівчиня звернула увагу на окремий напрямок грантової ініціативи Уряду, який націлений на розвиток ветеранського бізнесу. Програма «Грант для ветеранів та  членів їхніх сімей» є чудовою можливістю для ветеранів та ветеранок адаптуватися до мирного життя, втілити мрію відкрити власну справу, підтримати своїх рідних.

Наприкінці заходу фахівчиня  відповіла на питання, які виникли в ході онлайн зустрічі

Корисні посилання для тих, хто хоче розвивати власний бізнес:

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь