A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Злагоджена робота приносить позитивний результат

Дата: 27.10.2023 15:36
Кількість переглядів: 47

До Мар’їнського районного центру зайнятості за допомогою у пошуку роботи звернулася Лариса Хамула. Жінка мешкала в м. Курахове, працювала продавцем продовольчих товарів. Через війну виїхала до Покровська.

Надавши документи до Мар’їнського районного центру зайнятості, Лариса отримала статус безробітної, оскільки на той момент підходящої роботи за новим місцем перебування для неї не було. Кар’єрний радник запропонувала пошукачці роботи пройти поглиблене профілювання, за результатами якого разом із зареєстрованою безробітною розробила індивідуальний план працевлаштування з чіткими рекомендаціями. Жінка була вмотивована до пошуку роботи та активно долучилася до виконання плану: здійснювала самостійний пошук роботи, регулярно брала участь у дистанційних тренінгах з техніки пошуку роботи, відвідала коуч-майстерню Донецького ОЦЗ «Стратегії успішної співбесіди».

Кар’єрний радник, враховуючи отриману інформацію про досвід роботи, освіту, вміння та професійні навички безробітної, постійно здійснювала підбір підходящої роботи серед актуальних вакансій, які містяться в базі служби зайнятості. Оскільки жінка шукала роботу на території іншої громади, до пошуку роботи долучилися рекрутери центру зайнятості. З метою прискорення процесу пошуку роботи для жінки, вони ретельно переглядали вакансії на «Единому порталі вакансій» та інших інтернет-ресурсах. Завдяки кропіткій роботі була підібрана вакансія продавця продовольчих товарів у ФОП Якименко О.В. Рекрутери узгодили з підприємницею дату та час співбесіди для жінки. Завдяки рекомендаціям, отриманим на коуч-майстерні, жінка успішно презентувала себе під час співбесіди з роботодавцем. Після вдалої співбесіди безробітна отримала направлення центру зайнятості на працевлаштування та працевлаштувалася продавцем продовольчих товарів.

Приклад пані Лариси підтверджує, що в цей складний час внутрішньо переміщені особи можуть знайти роботу на новому місці.  Злагоджена робота рекрутерів і кар’єрних радників центру зайнятості та вмотивованість і цілеспрямованість пошукача роботи обов’язково приносить позитивний результат.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь