A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Служба зайнятості допомагає бути успішним у бізнесі

Дата: 15.12.2023 14:05
Кількість переглядів: 50

15 грудня в рамках роботи Консалтингового центру фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели вебінар «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес» для безробітних, яких цікавить можливість відкриття власної справи. Захід проведено з метою  формування необхідних знань та мотивації для започаткування власного бізнесу.

Кар’єрний радник  Лариса Часник акцентувала увагу слухачів на тому, що відкриття власної справи – це один із варіантів працевлаштування та можливість реалізувати себе.

 Учасники вебінару отримали допомогу у самовизначенні себе, як успішних підприємців, розвинули навички з підприємницької діяльності. Детально обговорили ключові моменти, які слід враховувати при організаціії своєї справи. Лариса презентувала програму “Я - підприємець” на онлайн сервісі «Національний кадровий резерв» https://ukrnkr.in.ua/, за допомогою якої усі бажаючи можуть з’ясувати чи мають вони хист до підприємницької діяльності. Також на цьому порталі є можливість пройти навчання з основ підприємництва та опанування знань для подальшої організації бізнесу.

Фахівчиня розповіла, про державну програму «Власна справа» https://cutt.ly/22wBqzt. Ця програма спрямована на підтримку підприємницьких ініціатив та надання державних грантів для створення або розвитку бізнесу. Звернула увагу на окремий напрямок грантової ініціативи Уряду, який націлений на розвиток ветеранського бізнесу. Програма «Грант для ветеранів та  членів їхніх сімей» є чудовою можливістю для ветеранів та ветеранок адаптуватися до мирного життя, втілити мрію відкрити власну справу, підтримати своїх рідних.

Наприкінці вебінару кар'єрний радник зазначила, що отримані знання від служби зайнятості мають стати твердою площадкою для усіх, хто хоче стати успішним у підприємництві.

Корисні посилання для тих, хто хоче розвивати власний бізнес:

Дія.Бізнес - https://business.diia.gov.ua

Ресурсний центр Гурт -  https://gurt.org.ua

Громадський простір -  https://www.prostir.ua/

Велика ідея -  https://biggggidea.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь