A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Шановні роботодавці! Запрошуємо вас до співпраці

Дата: 01.01.2024 14:37
Кількість переглядів: 58

Якщо ви шукаєте працівників – зверніться до Мар’їнського районного центру зайнятості. Фахівці центру зайнятості здійснять якісний та оперативний підбір персоналу, у зручний для вас час організують співбесіду з претендентом на вільне робоче місце та проведуть професійне навчання кандидата на ваше замовлення. Професійна підготовка, перепідготовка чи підвищення кваліфікації безробітних проходить у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості або безпосередньо на вашому підприємстві.

Ви також можете отримати фінансову допомогу від служби зайнятості у вигляді компенсації ваших витрат на виплату ЄСВ або заробітньої плати найманому працівнику.

Роботодавцям за працевлаштування зареєстрованого безробітного можуть бути надані такі компенсації:

1. Компенсація фактичних витрат роботодавця у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачується 12 місяців протягом двох років за кожен непарний місяць за умови працевлаштування безробітних осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад один місяць і мають додаткові гарантії у працевлаштуванні, а також тих, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад 6 місяців. (Детальніше тут: http://surl.li/fcfnt )

2. Компенсація розмірі 50% фактичних витрат на оплату праці, але не більше розміру мінімальної заробітної плати сплачується 6 місяців протягом одного року за кожен непарний місяць за умови працевлаштування безробітних осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад один місяць, з числа:

  • осіб з інвалідністю, які не досягли пенсійного віку, встановленого статтею 26 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування»;
  • учасників бойових дій, зазначених у пунктах 19-21 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;
  • осіб, яким до настання права на пенсію за віком залишилося не більше п’яти років. (Детальніше тут: http://surl.li/fcfnt )

3. Компенсація у розмірі 50% мінімальної заробітної плати сплачується 6 місяців протягом одного року за кожен непарний місяць за умови працевлаштування безробітних осіб, які перебувають у статусі зареєстрованого безробітного понад один місяць, з числа:

  • молоді до 25 років, страховий стаж яких становить менше 12 місяців;
  • молоді до 35 років, які працевлаштовуються на перше робоче місце;
  • громадян, які звільнилися зі строкової військової (альтернативної) служби (незалежно від віку) і працевлаштовуються на перше робоче місце. (Детальніше тут: http://surl.li/fcfnt )

4. Компенсація єдиного внеску за працевлаштування на нові робочі місця строком не менше, ніж на два роки, безробітних осіб за направленням центру зайнятості сплачується 12 місяців протягом двох років за кожен непарний місяць. (Детальніше тут: http://surl.li/hgiib )

5. Компенсація суб’єктам малого підприємництва 50%  фактичних витрат у розмірі єдиного внеску за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця строком не менше, ніж на два роки.

Загальна тривалість виплати компенсації роботодавцю становить 12 місяців. Виплата компенсації починається по закінченні 12 місяців з дня укладення трудового договору з особою, працевлаштованою на нове робоче місце за умови збереження заробітної плати в розмірі не менше, ніж три мінімальні заробітні плати. (Детальніше тут: http://surl.li/hgiib )

6. Компенсація витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

З 01.01.2024 загальна тривалість виплати компенсації роботодавцю становить 3 місяці у розмірі 7100 гривень щомісяця за кожну працевлаштовану особу.

7. Компенсація витрат роботодавцю на оплату праці за працевлаштування зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб за направленням центру зайнятості на умовах строкових договорів тривалістю не більше 6 місяців протягом одного року за кожен непарний місяць. (Детальніше тут: http://surl.li/fdgry )

8. Компенсація фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю  I або II групи. (Детальніше тут:  http://surl.li/kqhrn )

За додатковою інформацією звертайтеся до Мар’їнського районного центру зайнятості за телефонами 099 0501900 Юлія, 066 9017979 Людмила.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь