Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Успішна самопрезентація - пришвидшення працевлаштування

Дата: 22.03.2024 09:14
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

В межах проєкту «Плануй, розвивайся, знаходь!» профконсультант Мар’їнського районного центру зайнятості Юлія Могукало організувала та провела профконсультаційний захід «Відеорезюме - перший крок на шляху до успішної роботи».

Безробітні опанували навички створення відеорезюме власних професійних умінь, знань, навчились демонструвати свої найкращі професійні якості та досягнення. Разом з учасниками обговорено технології створення даного продукту самопрезентації. Профконсультантка Юлія познайомила присутніх з онлайн сервісами, на яких за допомогою шаблону можливо створити власну презентацію професійного досвіду та розповіла про методи розповсюдження даного інструменту самопрезентації, про його переваги.

«Сьогодні на ринку праці виграє той, хто вміє презентувати свої професійні навички, зробити собі гарну рекламу», - наголосила Юлія.    І дійсно, саме відеорезюме, яке відображає всі досягнення шукача роботи і висловлює оцінку готовності до професійної кар'єри стає у нагоді при працевлаштуванні.

«Конкуренція серед шукачів роботи збільшується і зацікавити роботодавця стає дедалі складніше, отже, актуальність створення власного унікального відеорезюме з кожним днем невпинно зростає», - зазначила профконсультантка.

Служба зайнятості пропонує клієнтам безкоштовно навчитися «секретам» складання результативного відеорезюме, відзняти його та розмістити на сторінці Youtube центру зайнятості для пришвидшення працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь