Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Надаємо якісну інформаційну підтримку бізнесу

Дата: 09.05.2024 09:42
Кількість переглядів: 34

Фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості підтримали ініціативу Донецького обласного центру зайнятості та долучилися до проведення декади «Зустрічі з підприємцями». У межах декади консультант роботодавця Мар’їнського районного центру зайнятості Олена Гречук зустрілася з підприємицею Інною Величко та надала фахову консультацію.

Консультантка обговорила з підприємицею порядок надання мікрогрантів та алгоритм прийняття рішення про їх надання (https://www.dcz.gov.ua/people/micro), детально розповіла про умови призначення компенсаційних виплат роботодавцям за працевлаштування безробітних, в тому числі тих, які відносяться до окремих категорій (https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit), пояснила порядок надання компенсації за обладнання робочих місць для осіб з інвалідністю І та ІІ групи (https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit/placeinvalid) та презентувала інші послуги служби зайнятості роботодавцям.

У ході зустрічі підприємиця поділилася своїми планами про створення двох нових робочих місць.  Нещодавно Інна Величко релокувала свій бізнес з міста Курахове до Кам’янського і тепер шукає двох продавчинь в продовольчий магазин. Інна також зазначила, що хотіла би взяти на роботу працівників, що мають статус ВПО, щоб допомогти тим, хто, як і вона сама, змушений покинути все і переїхати до більш безпечних регіонів України.

Олена порадила надати до центру зайнятості інформацію про потребу в кадрах, допомогла підприємиці заповнити звіт 3-ПН та обговорила можливість проходження безробітними профнавчання під замовлення роботодавця. Фахівчиня одразу передала інформацію про вакансії рекрутерам, які оперативно проаналізували базу пошукачів роботи та надіслали роботодавцю резюме підходящих кандидатів на заявлені вакансії. Консультантка домовилася про проведення найближчим часом співбесіди роботодавця з пошукачами роботи.

Такі робочі зустрічі з підприємцями допомагають оперативно налагоджувати співпрацю між службою зайнятості та роботодавцями, що дозволяє максимально пришвидшити працевлаштування безробітних та задовольнити потребу в кадрах.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь