Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Плануй своє майбутнє зі службою зайнятості

Дата: 17.05.2024 08:41
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

В межах проєкту «Плануй, розвивайся, знаходь!» декади кар'єри «Майбутнє у твоїх руках» для учнівської молоді фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості організували та провели профконсультаційні заходи: «Вибір професії - крок до життєвого успіху», «Обирай професію свідомо» із залученням соціальних партнерів для старшокласників Красногорівського ЗЗСО. До участі у вебінарах запрошено спеціаліста Сервісного центру № 9 Пенсійного Фонду України (Курахове).

Профконсультант центру зайнятості Юлія допомогла школярам випускних класів   визначити напрями вдосконалення своєї особистості, психологічну готовність для успішного пошуку майбутньої професії. Детально розповіла про ключові моменти, які слід враховувати при виборі своєї майбутньої роботи. Майбутнім випускникам Юлія презентувала профорієнтаційну платформу «Моя професія: консультаційна мережа». Учні виявили бажання дізнатися за допомогою онлайн платформи про прихований потенціал, враховуючи свої інтереси.  

Представниця Пенсійного Фонду України Ірина Арап поінформувала майбутніх застрахованих осіб про основи пенсійного законодавства, соціального страхування та принципи функціонування сучасної пенсійної системи. Також майбутніх випускників  Ірина ознайомила з перевагами офіційного працевлаштування та наслідками тіньової зайнятості, а також з основними аспектами добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

Під час вебінарів учасники задавали питання та отримували відповіді на них. Юлія надала школярам контакти для зворотнього зв’язку у разі потреби додаткової консультації.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь