Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

На зустріч з підприємцем – до Італії

Дата: 18.05.2024 10:19
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

В межах декади «Зустрічі з підприємцями» начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Юлія Цілувальник відвідала «Маленьку Італію». «Little Italy» - саме так зветься невеличка, але затишна кав’ярня, яку відкрив у місті Жовті Води мешканець Курахівської громади Ярослав Кійко.

Ярослав належить до числа тих підприємців, хто започаткував бізнес вже після переїзду в безпечний регіон. У минулому році він розпочав власну справу, та за допомогою фахівців Мар’їнського районного центру зайнятості знайшов працівницю на вакансію бариста. Підприємець працевлаштував безробітну, яка має статус внутрішньо переміщеної особи, та звернувся до центру зайнятості із заявою про компенсацію. Роботодавець вже близько пів року отримує компенсаційні виплати, дотримуючись всіх вимог договору.

Під час зустрічі Ярослав поділився з Юлією планами щодо розширення бізнесу та створення нового робочого місця. Фахівчиня проконсультувала підприємця щодо участі у грантовій програмі «Власна справа». Юлія розповіла Ярославу про послуги служби зайнятості:

- у напряму підбору підходящої кандидатури з числа безробітних та професійного навчання можливого претендента на нове робоче місце;

- інформаційної підтримки з питань провадження підприємницької діяльності та змін в законодавстві про зайнятість;

- впровадження нових активних програм та здійснення супроводу отримувачів компенсаційних виплат;

- про порядок надання компенсації за обладнання робочих місць для осіб з інвалідністю І та ІІ групи (https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit/placeinvalid).

Співпраця з роботодавцем триває. Юлія та Ярослав узгодили подальші кроки взаємодії.

Такі робочі зустрічі сприяють інформаційній обізнаності підприємців.

Шановні роботодавці, якщо у вас є питання щодо послуг та активних програм служби зайнятості, звертайтесь до Мар’їнського районного центру зайнятості за телефонами: 0990501900 (Юлія), 0669017979 (Людмила).

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь