Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості зібралися за Круглим столом з представниками відділу пробації № 14 м. Курахове та УСЗН Курахівської міської ради

Дата: 29.05.2024 11:17
Кількість переглядів: 35

28 травня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості зібралися за Круглим столом з представниками відділу пробації № 14 м. Курахове та УСЗН Курахівської міської ради. Під час зустрічі обговорювались питання щодо забезпечення максимальної ефективності здійснення заходів з метою сприяння у працевлаштуванні направлених на соціальну адаптацію осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Учасники Круглого столу приділили особливу увагу проблемам, які виникають із особами, засудженими до пробаційного нагляду, при виконанні обов'язків, визначених судом. Заступник директора Мар’їнського районного центру зайнятості Марина Вольвач надала роз’яснення з питань законодавства про працю та зайнятість, державне соціальне страхування на випадок безробіття, докладно розповіла, яким чином суб’єкти пробації, які не мають роботи, можуть отримати статус безробітного, та які документи для цього необхідно надати.

Юлія Цілувальник, начальник відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями, розповіла учасникам засідання про стан ринку праці та потреби роботодавців Курахівської та Мар’їнської громад у працівниках, а також про можливість опанувати нову професію в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Сторони обговорили питання створення ефективного механізму вирішення соціальних проблем засуджених в межах чинного законодавства України та домовились про отримання представниками відділу пробації інформації щодо актуальних вакансій. Співпраця центру зайнятості з відділом пробації сприяє працевлаштуванню і вирішенню соціальних проблем засуджених.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь