Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Від робочої зустрічі з роботодавцем до працевлаштування безробітних

Дата: 21.06.2024 18:49
Кількість переглядів: 36

 

Фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості продовжують проводити робочі зустрічі з роботодавцями. Консультант роботодавця Олена Гречук зустрілася з родиною підприємців Сергієм та Інною Величко. Консультантка презентувала послуги та активні програми Державної служби зайнятості, детально розповіла про умови призначення компенсаційних виплат роботодавцям за працевлаштування безробітних. Подружжя повідомило про потребу в кадрах: вони релокували свій бізнес з міста Курахове до Кам’янського і шукали продавчинь в продовольчий магазин.

Консультант допомогла правильно заповнити звіт 3-ПН про потребу в кадрах та оперативно передала інформацію про вакансії рекрутерам. Фахівці проаналізували базу пошукачів роботи Мар’їнського районного центру зайнятості, які тимчасово мешкають у м. Кам’янське Дніпропетровської області, переглянули резюме безробітних, які перебувають на обліку в інших центрах зайнятості, та відібрали кілька кандидатур. Консультантка поділилася з підприємцями результатами пошуку, запросила їх взяти участь у ярмарку вакансій.

На заході Інна Величко презентувала вакансії, розповіла про умови та графік роботи. Серед учасників ярмарку були й підібрані рекрутерами кандидати, які змогли поспілкуватись з потенційними роботодавцями та отримати запрошення на співбесіду. Після співбесіди одна з безробітних отримала направлення на працевлаштування, а друга – на  тимчасові роботи.

Дізнавшись від консультанта роботодавця про компенсації, Сергій Величко планує подати заяву на компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО. Завдяки підтримці держави підприємці зможуть розвинути свій бізнес на новому місці.

Такі робочі зустрічі з підприємцями зміцнюють співпрацю між службою зайнятості та роботодавцями, що сприяє оперативному працевлаштуванню безробітних і задоволенню потреб роботодавців.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь