Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Фахівці Мар'їнського районного центру зайнятості розпочали з ярмарку вакансій Декаду кар'єри для безробітних 45+ «Досвід і успіх - новий початок»

Дата: 16.07.2024 18:13
Кількість переглядів: 422

16 липня фахівці Мар'їнського районного центру зайнятості розпочали з ярмарку вакансій Декаду кар'єри для безробітних 45+ «Досвід і успіх - новий початок». Декада проводиться в межах проєкту Донецького обласного центру зайнятості «Плануй, розвивайся, знаходь!» і має на меті сприяння та надання підтримки безробітним зрілого віку у знаходженні нових можливостей в кар'єрному розвитку.

У заході взяли участь представники ТОВ "ДТЕК Курахівська ЦЗФ", ТОВ «Агрофірма «Світанок», ФОП Хиргій О.В., ФОП Мехедько Д.О. ярмарок проводився з метою прискорення працевлаштування незайнятого населення старше 45 років та задоволення потреб роботодавців у робочій силі. У ярмарку взяли участь безробітні Курахівської та Мар’їнської територіальних громад.

На онлайн-ярмарку роботодавці представили актуальні вакансії, розповіли про умови праці, режим роботи, соціальні гарантії, рівень заробітної плати та основні вимоги до працівників. Ольга Хиргій поділилася з безробітними особистим досвідом започаткування власної справи та участі у грантовій програмі «Власна справа».

У ході онлайн-ярмарку безробітні взяли участь у веб-квесті «Створюємо якісне резюме», під час якого дізналися про основні вимоги до успішного резюме, переглянули інформаційний ролик «Нові можливості для твоєї кар’єри» про професійне навчання у липні 2024 року, поспілкувалися з роботодавцями.

У підсумку 12 осіб отримали запрошення на співбесіду, 3 безробітним видано направлення на працевлаштування.

Ярмарок вакансій залишається одним з найдієвіших способів надання допомоги пошукачам у підборі роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів.  Безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами під час онлайн-заходу дає ефективний результат. Роботодавці, які брали участь в проведенні ярмарку вакансій, відзначили зручність проведення такого заходу та дієвість у питанні підбору працівників.

Якщо ви залишилися без роботи та потребуєте допомоги у працевлаштуванні – звертайтеся до Мар’їнського районного центру зайнятості за  телефонами: 0506777328 (Світлана), 0501573958 (Яна). Якщо ви роботодавець і шукаєте працівників – зв’яжіться з нами за телефонами: 0990501900  (Юлія), 0669017979 (Людмила).

Єдиний портал вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram https://t.me/DonOczBot

Call-центр Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь