Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Триває літня оздоровча кампанія для дітей з Мар'їнської громади

Дата: 23.07.2024 13:39
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Попри усі негаразди і труднощі, які ми переживаємо через ворожу агресію, ми повинні докладати усі зусилля, щоб зберегти нормальне дитинство наших дітей.

Мар’їнська міська військова адміністрація продовжує здійснювати заходи для якісного проведення літної оздоровчої кампанії дітей з Мар’їнської громади.

Вже 28 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за рахунок коштів місцевого бюджету Мар’їнської громади та Донецького обласного бюджету мали можливість цього літа відпочити в Обласному дитячо-молодіжному санаторно-оздоровчому комплексі "Перлина Донеччини", який наразі працює у Мукачівському районі Закарпатської області.

Протягом відпочинку діти забезпечені активним дозвіллям, беруть участь у різних спортивних змаганнях, конкурсах, квестах, екскурсіях, плавають в басейні, проявляють свої хореографічні здібності під час танцювальних батлів, вечірніх дискотек. Крім цього, значна увага приділяється психологічній реабілітації, збереженню та відновленню фізичного та ментального здоров’я.

Для оздоровлення протягом 4 зміни (з 30.07.2024 по 19.08.2024) 10 дітей з Мар’їнської громади, які перебувають у більш безпечних регіонах України, готуються до поїздки до "Перлини Донеччини" за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів. Бажаємо дітям гарно та змістовно відпочити, зустріти нових друзів, набратись сил та енергії!

Щиро дякуємо Донецькій обласній державній адміністрації, Департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації за організацію роботи з оздоровлення та відпочинку дітей у КП "Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс "Перлина Донеччини", а також висловлюємо подяку благодійній організації "Благодійний фонд "Право на захист", яка реалізує програму Cash for protection за проєктом UHF SHIELD, за надану допомогу у відшкодуванні транспортних витрат на проїзд дітей до та із табору.

📌Нагадуємо, що з питань оздоровлення та відпочинку дітей необхідно звертатися до управління соціального захисту населення Мар’їнської міської військової адміністрації за телефоном: 0996419340.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь