Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Суспільство без обмежень

Дата: 24.07.2024 19:04
Кількість переглядів: 449

Фото без опису

24 липня  в рамках Меморандуму про співпрацю між Донецьким обласним центром зайнятості та ГО "Аваліст" фахівцями Мар’їнського районного центру зайнятості проведено онлайн тренінг, направлений на підвищення обізнаності, зменшення стереотипів та формування толерантного та безбар’єрного суспільства. У заході взяли участь безробітні, в тому числі внутрішньо переміщені особи.

Фахівчиня центру зайнятості Юлія наголосила, що служба зайнятості прикладає максимум зусиль для формування інклюзивного безбар’єрного середовища. Зокрема запроваджено надання послуг за принципом «єдиного вікна» для громадян, які потребують додаткового сприяння у працевлаштуванні. Відтепер ветерани, люди з інвалідністю, внутрішньо переміщені особи можуть отримати комплексну підтримку, звернувшись до будь-якого центру зайнятості.

З метою підтримки та надання корисної інформації  до тренінгу долучилася Громадська організація "Аваліст".

Під час зустрічі психологиня Олена Запорожець ознайомила учасників заходу з різними аспектами безбар’єрності, кожен з яких має своє значення та важливість для суспільства. Пошукачі роботи дізналися про принципи створення інклюзивного простору на робочому місці та як зробити його комфортним для всіх. Тренерка організації запропонувала слухачам практичні техніки для подолання бар’єрів у спілкуванні, що є важливим кроком до побудови більш толерантного суспільства.

«Безбар’єрність – це суспільство без обмежень, це внутрішня готовність створювати середовище, у якому буде комфортно всім, це нова суспільна норма», - наголосила профконсультантка Юлія.

Робота з підвищення рівня обізнаності серед клієнтів служби зайнятості про безбар'єрність та створення інклюзивного суспільства триває. Продовжуємо працювати в рамках реалізації Національної стратегії зі створення безбар'єрного простору в Україні.

За більш детальною інформацією звертайтеся до Мар’їнського районного центру зайнятості за телефоном 0954660193 (Юлія).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь