Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Фахівцями Мар’їнського районного центру зайнятості проведено профконсультаційний захід «Основні комунікації при працевлаштуванні» у межах проєкту «Плануй, розвивайся, знаходь!» декади кар'єри «Досвід і успіх - новий початок»

Дата: 24.07.2024 19:06
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

24 липня фахівцями Мар’їнського районного центру зайнятості проведено профконсультаційний захід «Основні комунікації при працевлаштуванні» у межах проєкту «Плануй, розвивайся, знаходь!» декади кар'єри «Досвід і успіх - новий початок» для пошукачів роботи. Основна мета заходу – практична підготовка безробітних до співбесіди з роботодавцями та прийомами самопрезентації.

 Фахівчиня центру зайнятості Юлія зазначила: «Одним з вирішальних моментів успішного проходження співбесіди є ваше позитивне внутрішнє налаштування. Слід пам’ятати, що ви приходите на співбесіду з метою запропонувати роботодавцеві свій унікальний «товар» - досвід, знання, вміння та навички в певній сфері діяльності і налаштовані працевлаштуватися на посаду з певними умовами та перспективами для вас». 

Учасники вебінару ознайомились з видами співбесід, обговорили стандартні питання на співбесіді, прийоми підвищення ефективності ділового спілкування та опанування методами ефективної самопрезентації на етапі пошуку роботи.

Юлія зазначила, що пошук чи зміна робочого місця – це завжди стрес. Щоб зменшити рівень стресу, необхідно продумати кожен крок і підготуватися до кожного етапу пошуку роботи. Профконсультантка поділилась з безробітними корисними порадами  щодо того, як поводити себе під час співбесіди. Пошукачі роботи переглянули тематичну презентацію та взяли участь у дискусії.

Знання, отримані під час заходу, допоможуть успішно пройти співбесіду і прискорити бажане працевлаштування. Нагадуємо, що за допомогою в пошуку роботи ви можете звернутися до фахівців Мар’їнського районного центру зайнятості за телефонами: 0954660193 (Юлія), 0508236340 (Лариса). Ми завжди готові вам допомогти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь