Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Працевлаштування переселенців – результат кропіткої роботи рекрутерів

Дата: 08.08.2024 12:05
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Ще одне працевлаштування, і ще один привід порадіти за земляків, які змогли знайти роботу і адаптуватися на новому місці проживання.

Тетяна Дьяченко – мешканка м. Мар’їнка. Жінка за освітою  бухгалтер, але має різноманітний професійний досвід. Була і кухонним робітником, і прибиральницею, і контролером на контрольно-пропускному пункті. Та переважно працювала у торгівлі.

Тетяна залишила рідне місто незадовго до початку активних бойових дій. Вже тоді Мар’їнка була під постійними обстрілами, і жити там ставало все небезпечніше. Жінка переїхала до більш безпечного регіону, отримала статус внутрішньо переміщеної особи, і почалося життя, знайоме більшості вимушених переселенців: трохи побула у Запоріжжі, потім жила і працювала у Дніпрі. Згодом був Павлоград і знову Дніпро. Відірвані від дому люди проходять складний шлях у пошуку кращого життя на новому місці. Більшість намагається не виїжджати далеко, прагнуть залишатися ближче до рідного дому, тому обирають сусідні області.

На початку року жінка знов повернулась до Запоріжжя. Вже вкотре перед нею постала проблема пошуку роботи. Тетяна звернулася за допомогою до Мар’їнського районного центру зайнятості та отримала статус безробітної. Жінка пройшла поглиблене профілювання. Кар’єрний радник допомогла їй розробити чіткий план пошуку роботи. Безробітна отримала профінформаційні та профконсультаційні послуги.

Рекрутери центру зайнятості переглядали вакансії на підприємствах Запоріжжя.  Передпенсійний вік пошукачки трохи ускладнював завдання, але  в результаті кропіткого пошуку роботи жінці була запропонована вакансія сторожа в Державному вищому навчальному закладі "Запорізький будівельний коледж". Тетяні особливо сподобалася вакансія тим, що знаходилася недалеко від місця проживання. З представником роботодавця було узгоджене стажування безробітної безпосередньо на робочому місці. Після успішного проходження стажування жінка була працевлаштована  на бажану вакансію. Сподіваємося, що у Тетяни  все складеться на новому місці.

Якщо ви потребуєте допомоги в пошуку роботи, звертайтеся до Мар’їнського районного центру зайнятості: (050)6777328 (Світлана), (050)1573958 (Яна).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь