Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

17 - 18 серпня для жителів Мар'їнської громади з числа ВПО коучами ГО «Набуток» за підтримки БО «Разом/RAZOM» завершено реалізацію проєкту, спрямованого на надання психологічної підтримки та юридичної допомоги

Дата: 18.08.2024 11:05
Кількість переглядів: 53

17 - 18 серпня за сприяння гуманітарного хабу Мар'їнської міської військової адміністрації для жителів Мар'їнської громади з числа ВПО, які тимчасово мешкають у м.Павлоград та наближених населених пунктах Павлоградського району, коучами громадської організації «Набуток» за підтримки благодійної організації «Разом/RAZOM» завершено реалізацію проєкту, спрямованого на надання психологічної підтримки та юридичної допомоги.

Учасники сесій, розглядаючи питання відновлення ментального здоров'я, засвоїли нові способи самодопомоги у скрутних ситуаціях, методи поліпшення емоційного стану та стресостійкості.

Від ГО «Набуток» та БО «Разом/RAZOM» 120 сімей - учасників заходів отримали гуманітарну допомогу у вигляді гігієнічних наборів.

Висловлюємо подяку благодійникам за плідну співпрацю і таку необхідну допомогу жителям Мар'їнської громади у ці нелегкі часи!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь