Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мешканці Мар'їнської громади взяли участь у щорічному патріотичному забігу в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Дата: 31.08.2024 18:28
Кількість переглядів: 16

Фото без опису

З метою вшанування пам’яті загиблих героїв України 31 серпня 2024 року проводиться Щорічний патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів «Шаную воїнів, біжу за героїв України».
Забіг - це одна з можливостей віддати шану та повагу тим Героям, хто більше ніколи не пробіжить під блакитним Українським небом, за яке вони віддали найцінніше – своє життя і приурочено до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що відзначається 29 серпня.
Учителі на учні Красногорівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Мар’їнської ТГ Покровського району Донецької області взяли участь на дистанції 2 км. А бігли вони за героїв України Ткаченка Дмитра, Юсубова Романа, Дубину Вадима, Крикуна Артема!
Ці герої поклали своє життя за цілісність та незалежність України, були справжніми патріотами України, мужніми, хоробрими, справедливими, люблячими синами, батьками та чоловіками.
Герої не вмирають... Слава Україні!

З інформаційних джерел Красногорівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів 

#БіжуЗаГероя_2024  

#забіг2024

Мар'їнський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Мар'їнської МВЦА Покровського району Донецької області долучився до щорічного забігу «Шаную Воїнів, біжу за Героїв України». Заклад вшановує пам’ять Сапунова Дмитра Вікторовича, який віддав життя в боротьбі за територіальну цілісність України 08.12.2022 року. 

Сапунов Дмитро Вікторович 01.04.1988 р.н., м. Мар'їнка. Солдат механізованої роти військової частини А 4007. Загинув під час виконання службових обов'язків, внаслідок артилерійського-мінометного обстрілу в населеному пункті Авдіївка Покровського району Донецької області.

Схиляємо голови перед подвигом героїчних захисників України!

Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи Україну!

Вічна пам'ять і шана Героям!

Герої не вмирають!

З інформаційних джерел Мар'їнського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

Сьогодні, 31 серпня 2024 року, Мар'їнська громада долучилася до Щорічного патріотичного забігу в пам’ять про загиблих воїнів "Шаную воїнів, біжу за героїв України”.

Шануймо разом пам’ять захисників, які віддали свої життя за світле майбутнє України.

Відео сюжет

Сьогодні відбувся щорічний патріотичний забіг в пам’ять про загиблих воїнів “Шаную воїнів, біжу за героїв України”.

Цей забіг проводиться з метою вшанування пам’яті загиблих героїв України.

Цей захід- це одна з можливостей віддати шану та повагу тим Героям, хто більше ніколи не пробіжить під блакитним Українським небом, за яке вони віддали найцінніше – своє життя і приурочено до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, що відзначається 29 серпня.

На війні загинули військовий 38-річний Артем «Скрім» Крикун та 22 –річний Віноградов Геннадій Анатолійович родом із міста Красногорівки.

У цій війні ми платимо надзвичайно велику ціну, тому збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників і захисниць України є священним обов’язком держави і суспільства.

Ми пам’ятаємо. Ми шануємо. Ми не забудемо.

Герої не вмирають!

З інформаційних джерел Красногорівського ЗЗСО І-ІІ ступенів №5

 

За інформацією відділу освіти, культури, молоді та спорту Мар'їнської МВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь