Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Державна податкова служба

Єдинники у відпустці: умови звільнення від сплати єдиного податку

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує платників єдиного податку, що відповідно до норм Податкового кодексу України (далі – ПКУ), платники єдиного податку першої і другої груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік, на час відпустки, а також за період хвороби, підтвердженої копією листка непрацездатності (п. 295.5 ст.295 ПКУ).

15:44 04.06.2021

Підстави для скасування реєстрації програмного РРО

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує суб’єктів господарювання користувачів програмних РРО, що скасування реєстрації програмного РРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за формою № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F 1316602) з позначкою «Скасування реєстрації», яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків засобами Електронного кабінету чи засобами телекомунікацій, або на підставі Повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій за формою № 2-ПРРО (ідентифікатор форми J/F 1316701) з позначками «несправність» або «крадіжка пристрою чи компрометація ключа» шляхом виключення його з Реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій та закриття фіскального номера, який не підлягає використанню надалі.

15:41 04.06.2021

Боротьба з контрафактом: Податкова Донеччини досліджує інтернет-магазини

Щорічно державний бюджет втрачає мільярди гривень внаслідок дії тіньового ринку виробництва алкоголю. Крім того, на сьогодні все ще доступна можливість замовити нелегальну продукцію через інтернет. Тому Головним управлінням ДПС в Донецькій області ведеться постійний моніторинг мережи інтернет з метою боротьби з нелегальним ринком алкоголю.

15:39 04.06.2021

Бізнес Донеччини за І квартал 2021 року задекларував більше 20 млрд грн отриманих доходів

У травні 2021 року закінчилась кампанія декларування податку на прибуток підприємств за 1 квартал 2021 року – 456 юридичних осіб області задекларували результати своєї діяльності.

15:35 04.06.2021

Стережися шахраїв – сплачуй податковий борг тільки на бюджетні рахунки!

Нещодавно Головним управлінням ДПС у Донецькій області було запроваджено постійну телефонну лінію з питань наявного боргу. Мабуть, навіть, ви самі чули приємний жіночий голос голосового роботу, який повідомляє інформацію щодо наявного боргу, а згодом отримували смс-повідомлення з посиланням за більш детальною інформацією на телефон 099-50-800-50. Не лякайтеся, це не шахраї, а інформаційна підтримка платників податків Донецького регіону в умовах карантинних обмежень сьогодення!

08:14 02.06.2021

Податкова знижка за навчання: хто має право

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що відповідно до п.166.3 ст.166 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) подати декларацію з метою отримання податкової знижки мають право громадяни, які понесли витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім’ї першого ступеня споріднення.

08:13 02.06.2021

Податківці Донеччини виявили факти фіктивного виконання будівельно-монтажних робіт для держпідприємств майже на 33 млн гривень

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державним підприємствам протягом 2019 року на суму                   32,7 млн гривень.

08:13 02.06.2021

Оподаткування іноземних доходів – додаткове наповнювання бюджету громад

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що фізичні особи, що є громадянами України та працюють, тимчасово або постійно за кордоном, повинні декларувати доходи, отримані як із джерел в Україні, так і іноземні доходи. Громадяни у пошуках кращого та дорожчого застосування своїх талантів обирають працевлаштування за межами України, але залишаючись з громадянством нашої держави.

08:11 02.06.2021

Помилка при підписанні документа: дії платника

Шановні платники! Головне управління ДПС у Донецькій області інформує, якщо при підписанні документу виникає помилка «невірний пароль або ключ пошкоджено», для усунення даної помилки необхідно перевірити:

12:16 25.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь