Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Робоча зустріч з керівниками ринкоутворюючих підприємств Мар’їнської та Курахівської територіальних громад

Дата: 10.01.2022 08:21
Кількість переглядів: 316

У новому 2022 році працівники Мар’їнського районного центру зайнятості продовжили робочі зустрічі з керівниками ринкоутворюючих підприємств Мар’їнської та Курахівської територіальних громад.

Результативною формою отримання інформації про стан підприємств та визначення форм подальшої співпраці з ними є відвідування ринкоутворюючих підприємств керівництвом центру зайнятості та фахівцями.

5 січня працівники Мар’їнського районного центру зайнятості поспілкувалися з директором ТОВ «Електросталь-Курахове» Володимиром Алмазом безпосередньо у роботодавця. Володимир повідомив, що підприємство відновлює свою роботу, тому йому буде потрібна  допомога центру зайнятості в укомплектуванні вакансій.

Під час зустрічі з роботодавцем працівники центру зайнятості обговорили поточні та перспективні потреби підприємства в кадрах та соціальні послуги служби зайнятості у підборі персоналу.

Заступник директора Мар’їнського районного центру зайнятості Марина Вольвач поінформувала роботодавця про стан, основні тенденції на локальному ринку праці, ознайомила з професійно-кваліфікаційним складом безробітних та послугами служби зайнятості, в тому числі з використанням новітніх технологій. Наголосила на пріоритетних напрямках співпраці з використанням електронного кабінету роботодавця. Приділялась увага питанням, які виникають при укомплектуванні штату працівників та запропоновано шляхи вирішення кадрових проблем за сприянням служби зайнятості: можливість проведення професійного навчання під замовлення роботодавця, неформального навчання, надання ваучера для навчання в учбових закладах.

Фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Мар’їнського районного центру зайнятості Юлія Цілувальник приділила окрему увагу реалізації активних програм сприяння зайнятості населення, зокрема наданню компенсацій єдиного соціального внеску за працевлаштованих безробітних на нові робочі місця та за працевлаштованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.

За результатами робочої зустрічі узгоджено шляхи подальшої взаємодії та визначені напрями співпраці між центром зайнятості та роботодавцем щодо забезпечення підбору якісного кадрового потенціалу з урахуванням нинішніх і перспективних потреб підприємства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь