Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Фізична культура і спорт

Вихованці Мар`їнської ДЮСШ посіли призові місця в змаганнях

З 02 по 05 вересня у м.Бахмут на стадіоні «Металург» пройшов Кубок України серед дорослих(19-40 років) з кікбоксингу WAKO та Всеукраїнський турнір серед юнаків, дівчат, юніорів та юніорок (від 10 до 18 років) пам’яті Павла Орла.

20:47 06.09.2021

Команда Мар'їнської громади взял участь в обласних змаганнях "Краще спортивне село Донеччини"

З 03 по 05 вересня 2021 року в смт.Нова Ялта Маріупольського району на базі Ялтинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів проходили обласні змагання "Краще спортивне село Донеччини". Організатори - управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та Громадська організація "Донецьке ТО ВФСТ "Колос". У змаганнях взяли участь 10 команд.

20:32 06.09.2021

Відбувся перший етап Спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Покровського району Донецької області

13 серпня у с.Гришине Покровської об’єднаної територіальної громади пройшов перший етап Спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Покровського району Донецької області.

10:28 14.08.2021

У Мар’їнці відкрили спортивний майданчик в рамках проєкту "Активні парки - локації здорової України"

Сьогодні в м.Мар’їнка в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» відбулося відкриття спортивного майданчика у парковій зоні, в якому взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Точилова, директор Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Сергій Головченко та керівник Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрій Григулець зі своїми заступниками.

16:41 05.08.2021

До святкування Олімпійського дня приєдналися Мар’їнська дитячо-юнацька спортивна школа та вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти Мар’їнської громади

Щороку 23 червня у всьому світі відзначається Міжнародний Олімпійський день (International Olympic Day), присвячений Дню заснування Міжнародного Олімпійського Комітету.

15:56 23.06.2021

У Мар`їнській дитячо-юнацькій спортивної школі пройшов весняний відкритий турнір з волейболу серед дівчат

14 травня у Мар’їнці, в спортивній залі Мар`їнської дитячо-юнацької спортивної школи, пройшов весняний відкритий турнір з волейболу серед дівчат 2004 р.н. та молодших. Змагання були організовані Мар’їнською ДЮСШ за сприяння відділу освіти, культури, молоді та спорту Мар'їнської міської ВЦА та присвячені Дню Європи та Міжнародному Дню сім`ї. У турнірі взяли участь 4 команди: КДЮСШ (м.Курахове) Курахівської теретиоріальної громади, Мар`їнська ДЮСШ, команда Новомихайлівського та Катеринівського закладів загальної середньої освіти.

08:44 17.05.2021

У Мар'їнці пройшов відкритий турнір з настільного тенісу, присвячений пам'яті героя Радянського Союзу Григорія Пенежка та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

08 травня 2021 року в м. Мар'їнка,  вспортивній залі Мар`їнського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 пройшов відкритий турнір з настільного тенісу, присвячений пам'яті героя Радянського Союзу Григорія Пенежка та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Організатор змагань - рада ветеранів Мар'їнської територіальної громади та відділ освіти, культури, молоді та спорту Мар'їнської міської ВЦА. У турнірі взяли участь 14 учасників із закладів загальної середньої освіти Мар'їнської міської ВЦА та Курахівської ТГ.

15:38 08.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь