A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар'їнський районний центр зайнятості

Шукаєте роботу за кордоном - не втрачайте пильність!

17 жовтня у Мар’їнському районному центрі зайнятості пройшов інформаційний вебінар «Ризики нелегальної трудової міграції» в межах Європейського Дня боротьби з торгівлею людьми. У заході  взяли участь безробітні, у тому числі внутрішньо переміщенні особи, які перебувають на обліку.

20:07 18.10.2023

Спільна біда об’єднує: безробітному – робота, роботодавцю - компенсація

Мар’їнський районний центр зайнятості  продовжує надавати соціальні послуги роботодавцям та населенню Курахівської та Мар’їнської міських територіальних громад в тому числі внутрішньо переміщеним особам. Для прискорення працевлаштування безробітних фахівці опрацьовують не тільки вакансії підприємств, що здійснюють діяльність на території Курахівської та Мар’їнської громад, але й тих, які релокувалися в більш безпечні регіони. Це дозволяє допомогти знайти роботу мешканцям громад та підтримати наших роботодавців, які продовжують працювати у цей складний час.

20:06 18.10.2023

Долаємо стрес разом зі службою зайнятості

11 жовтня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели для безробітних тренінг «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки в кризових ситуаціях». Тренінг відбувся в межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». Дана програма  має на меті допомогти українцям знайти джерело внутрішньої сили та навчитися турбуватися про себе та про своє ментальне здоров’я.

17:22 11.10.2023

Почніть історію свого успіху разом зі службою зайнятості

11 жовтня в рамках інформаційної кампанії  "Робота для ВПО: ти потрібен", фахівці Мар’їнського районного центрі зайнятості провели вебінар для пошукачів роботи, які виявили зацікавленість у розвитку підприємницьких ідей та започаткуванні власного бізнесу. Мета заходу - надання учасникам необхідної інформації, знань та інструментів, що допоможуть їм розпочати власний бізнес та забезпечити стабільний старт у підприємницькій діяльності.

17:13 11.10.2023

Роботодавець може отримати кошти за облаштування робочого місця для працевлаштування особи з інвалідністю

З 29.08.2023 набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 22.08.2023 № 893 про затвердження Порядку надання роботодавцям компенсацій фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.

11:50 03.10.2023

Працевлаштовуємо ВПО завдяки адресній допомозі пошукачам роботи

Війна нанесла величезних збитків українській економіці та залишила мільйони людей без роботи. Кожного дня мешканці Курахівської та Мар’їнської територіальних громад змушені долати виклики воєнного часу: переживати втрати, відновлювати здоров’я, виживати в містах і селах поруч з лінією фронту, облаштовувати побут на новому місці перебування. Одним із найважливіших і непростих у вирішенні викликів є пошук роботи.

18:14 26.09.2023

Служба зайнятості для ВПО: інформуємо, роз’яснюємо, допомогаємо!

20 вересня  кар’єрний радник Мар’їнського районного центру зайнятості Лариса Часник провела онлайн захід для безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб «Успішна кар'єра в моїх руках» в рамках інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен». До участі у вебінарі була запрошена старший юрист БО ПБФ «Карітас Маріуполь» у співпраці з Данською Радою у справах біженців Оксана Федорова.       

17:47 20.09.2023

Навчаємо долати стрес

18 вересня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели для роботодавців тренінг   «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки в кризових ситуаціях».  Тренінг відбувся в межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

19:12 18.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь