A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар'їнський районний центр зайнятості

Шукаєте роботу – завітайте на ярмарок!

1 червня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості організували та провели у дистанційному форматі онлайн-ярмарок вакансій для безробітних Мар’їнської та Курахівської територіальних громад. На заході свої актуальні вакансії презентували представники КНП «Курахівська міська лікарня», КП «Курахівзеленбуд» Курахівської міської ради, ТОВ «Елвіко-Гігант».

15:30 02.06.2023

Отримали ваучер, щоб підвищити професіоналізм

Державна служба зайнятості пропонує громадянам опанувати нові професії або підвищити кваліфікацію за фахом, щоб залишатися конкурентоспроможними на ринку праці. Для цього можна скористатися ваучером, який видається певним категоріям населення і дозволяє безкоштовно пройти навчання або підвищити кваліфікацію в професійно-технічних та вищих навчальних закладах, що мають відповідні ліцензії, на всій території України.

11:33 31.05.2023

Роботодавцям – про активні програми служби зайнятості

18 травня консультант роботодавця Юлія Цілувальник провела вебінар для підприємців Мар’їнської та Курахівської територіальних громад. Метою зустрічі було інформувати роботодавців про активні програми служби зайнятості.

14:35 18.05.2023

Працевлаштовуємо вимушених переселенців Мар’їнської територіальної громади

Війна в Україні змусила мешканців прифронтових територій залишити домівки і переїхати до більш безпечних регіонів України. Вони намагаються відбудувати своє життя на новому місці. І найважливішим питанням, від вирішення якого залежить благополуччя цих людей, залишається пошук роботи.

15:58 09.05.2023

Працевлаштовуємо людей з інвалідністю

27 квітня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели вебінар для роботодавців Курахівської та Мар’їнської міських територіальних громад. Учасники обговорили питання працевлаштування осіб з інвалідністю та інших громадян, що належать до соціально вразливих категорій.

16:37 27.04.2023

МІННА БЕЗПЕКА: Ці правила має знати кожен

Через активні бойові дії у різних частинах країни зростає небезпека від вибухонебезпечних предметів для нашого життя. Шкода, якої можуть завдати ці предмети, непоправна та навіть смертельна. Задля обізнаності та поширення інформації 18 квітня фахівці  Мар’їнського районного центру зайнятості організували та провели вебінар «Мінна безпека та правила поведінки з вибухонебезпечними предметами» за участю представників Швейцарського фонду по протимінній діяльності FSD. Учасниками заходу стали безробітні з числа внутрішньо переміщених осіб.

13:21 18.04.2023

Як подати заявку на грант і не отримати відмови?

12 квітня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості організували та провели вебінар "Залучення інвестицій для розвитку бізнесу".  Захід пройшов в рамках роботи Консалтингового центру за участю представниці Проєкту USAID "Економічна підтримка України" Кристина Касрашвілі. До участі у вебінарі були запрошені роботодавці та безробітні, які мають намір відкрити власну справу.

18:09 13.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь