A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар'їнський районний центр зайнятості

Нові правила надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування безробітних

Мар’їнський районний центр зайнятості інформує, що Постановою Кабінету Міністрів України від 10 лютого 2023 року № 124 затверджено новий Порядок надання роботодавцям компенсацій за працевлаштування зареєстрованих безробітних. Постанова № 124 набрала чинності з 16 лютого 2023.

12:47 22.02.2023

Легальна зайнятість – впевнене сьогодення і стабільне майбутнє!

13 лютого фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели засідання Круглого столу на тему «Легальна зайнятість – впевнене сьогодення і стабільне майбутнє». У заході взяли участь представники роботодавців Мар’їнської та Курахівської територіальних громад: ВП «Курахівська ТЕС» ТОВ «ДТЕК Східенерго», ТОВ «ДТЕК Курахівська ЦЗФ», ТОВ «СІМЗ», ТОВ "Агрофірма "Світанок", ТОВ "Агропромсервіс" та інші. До участі у заході були запрошені також представники Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

17:47 13.02.2023

Семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України

08 лютого фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели вебінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України для безробітних Мар’їнської і Курахівської територіальних громад. Захід проводився з метою поінформованості патріотично налаштованих та вмотивованих громадян, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби відповідно до своїх облікових спеціальностей.

14:50 08.02.2023

Безробітні Курахівської та Мар’їнської громади взяли участь в онлайн ярмарку військових вакансій

03 лютого фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели онлайн ярмарок військових вакансій для безробітних Мар’їнської і Курахівської територіальних громад. Захід проводився з метою сприяння Збройним Силам України у комплектуванні стрілецьких батальонів мобілізаційними ресурсами та інформування безробітних про можливість проходження військової служби.

14:38 06.02.2023

Сучасні джерела вакансій

03 лютого для клієнтів Мар’їнського районного центру зайнятості   проведено вебінар на тему «Сучасні електронні сервіси пошуку роботи». Безробітні дізналися про сучасні технології пошуку роботи та джерела інформації про вакансії. Увагу слухачів було акцентовано на сучасних джерелах, які доступні в онлайн форматі:

19:18 03.02.2023

Консалтинговий центр продовжує роботу

31 cічня в рамках роботи Консалтингового центру Мар’їнського районного центру зайнятості відбувся вебінар з бізнеспланування. Шукачів роботи запросили обговорити питання планування власної справи. До заходу долучились діючі підприємці та соціальні партнери служби зайнятості.

13:48 02.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь