A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар'їнський районний центр зайнятості

Електронний кабінет роботодавця

       Електронний кабінет роботодавця, запроваджений Державною службою зайнятості, зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. Користуючись Електронним кабінетом, роботодавець має змогу переглянути стан укомплектування заявлених вакансій, історію направлень центром зайнятості шукачів роботи, виконання договорів на громадські та на роботи тимчасового характеру.        

14:50 14.12.2021

Мар’їнський районний центр зайнятості нагадує, що до 15 січня 2022 року необхідно подати звітність за формою № 1-ПА

Відповідно до Порядку подання форми звітності № 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців», затвердженого Наказом Міністерства соціальної політики України від 07.08.2015 №815 звітність за формою 1-ПА заповнюється суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, та суб’єктами господарювання, які здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців.

10:32 10.12.2021

Орієнтуємо безробітних на службу в ЗСУ

09 грудня у Мар’їнському районному центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за участю представника другого відділу Покровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки капітана Руслана Мироненко.

09:00 10.12.2021

Семінар для студентів Відокремленого структурного підрозділу "Донецький фаховий коледж Луганського національного аграрного університету"на тему «Як знайти бажану роботу»

9 грудня у приміщенні Відокремленого структурного підрозділу "Донецький фаховий коледж Луганського національного аграрного університету"   пройшов семінар для студентів «Як знайти бажану роботу?».  

08:54 10.12.2021

Мініярмарок вакансій до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю. В рамках Загальнообласної Декади зайнятості для людей з інвалідністю, 25 листопада фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели мініярмарок вакансій та послуг за допомогою сервісу ZOOM.

11:36 25.11.2021

Служба зайнятості допомагає уникнути професійному та емоційному вигоранню

Тема професійного та емоційного вигорання досить актуальна останнім часом для багатьох підприємців, керівників, менеджерів та кадрових служб, оскільки наразі ми живемо настільки стрімким життям, що навіть часом не встигаємо зрозуміти, що привело нас до тієї чи іншої ситуації.

15:33 23.11.2021

«Рівні можливості для всіх» - День відкритих дверей для осіб з інвалідністю

19 листопада у Мар’їнському районному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей для осіб з інвалідністю. Захід проводився дистанційно. До участі у ньому були запрошені особи з інвалідністю,  які перебувають на обліку  в центрі зайнятості як безробітні, та соціальні партнери:  представники Головного управління  ПФУ в Донецькій області (сервісний центр м.Курахове) та Благодійного фонду Карітас - Маріуполь.

10:54 19.11.2021

Професійне навчання - рух до успіху

Мар’їнський районний центр зайнятості долучився до проведення заходів в рамках відзначення Міжнародного для людей з інвалідністю. 17 листопада проведено профінформаційний  захід «Презентація послуг з професійного навчання». В ньому взяли участь безробітні особи з інвалідінстю, які перебувають на обліку у Мар’їнському районному центрі зайнятості.

15:36 17.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь