A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар'їнський районний центр зайнятості

Гранти від держави на відкриття та розвиток бізнесу

26 січня для представників малого та середнього бізнесу Мар’їнської і Курахівської територіальних громад  фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели вебінар. Захід пройшов в рамках роботи Консалтингового центру. Під час онлайн зустрічі учасники обговорили питання участі у грантових програмах, а також ознайомилися з послугами, які надає державна служба зайнятості роботодавцям.

13:15 27.01.2023

Безробітніх будуть залучати до суспільно-корисних робіт за "мінімалку"

Офіційно зареєстрованих безробітних, які не працевлаштуються протягом 30 днів після взяття на облік в центрі зайнятості, залучатимуть до суспільно-корисних робіт. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання Кабміну 21 червня.

11:40 23.06.2022

Як зареєструватися в службі зайнятості, якщо не припинили трудові відносини?

 Це питання часто задають фахівцям служби зайнятості Донеччини, мешканці якої наразі опинилися в надскладних умовах. Згідно законодавства статус безробітного може набути до призначення пенсії особа працездатного віку, яка через відсутність роботи не має заробітку або інших передбачених законодавством доходів.   

20:02 11.05.2022

Підходяща робота для безробітних в умовах воєнного стану

Відповідно до нових змін  у сфері зайнятості (Закону України від 21.04.2022 № 2220-IX) безробітних та пошукачів працевлаштуватимуть за новим порядком. В умовах воєнного стану та протягом 180 календарних днів після його припинення вважається підходящою робота, яка:

14:49 10.05.2022

Оновлено чат-бот служби зайнятості Донеччини у Telegram

Донецька обласна служба зайнятості оновила свій безкоштовний чат-бот у месенджері Telegram https://bit.ly/2UnnJwh, який надає можливість без витрачання зайвого часу дистанційно отримати широкий спектр інформації у сфері зайнятості населення. Що нового в онлайн сервісі?

13:38 30.04.2022

Робоча зустріч

23 лютого відбулася робоча зустріч директора Мар’їнського районного центру зайнятості з представниками Центру Кар’єри Метінвест. Мета зустрічі - сприяння в якісному та оперативному забезпеченні підприємств кадрами та побудова ефективної й гармонійної співпраці.

15:41 23.02.2022

Круглий стіл "Легальна зайнятість – впевнене сьогодення і стабільне майбутнє"

16 лютого в Мар’їнському районному  центрі зайнятості відбулося засідання  Круглого столу  на тему «Легальна зайнятість – впевнене сьогодення і стабільне майбутнє» за участю  головного державного інспектора відділу контролю Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Марини Солохи.  У  заході  взяли участь представники  підприємств Мар’їнської  та Курахівської  об’єднаних громад: ТОВ «ЕЛЕКТРОСТАЛЬ-КУРАХОВЕ»,  ТОВ «АГРОПРОД-ДОНБАС», ТОВ «БП-ВІКС», фізична особа-підприємець Олег Ткаченко та інші роботодавці.

09:01 16.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь