A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар'їнський районний центр зайнятості

Круглий стіл "Легальна зайнятість – впевнене сьогодення і стабільне майбутнє"

16 лютого в Мар’їнському районному  центрі зайнятості відбулося засідання  Круглого столу  на тему «Легальна зайнятість – впевнене сьогодення і стабільне майбутнє» за участю  головного державного інспектора відділу контролю Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Марини Солохи.  У  заході  взяли участь представники  підприємств Мар’їнської  та Курахівської  об’єднаних громад: ТОВ «ЕЛЕКТРОСТАЛЬ-КУРАХОВЕ»,  ТОВ «АГРОПРОД-ДОНБАС», ТОВ «БП-ВІКС», фізична особа-підприємець Олег Ткаченко та інші роботодавці.

09:01 16.02.2022

Мінна безпека - актуальність сьогодення

04 лютого для безробітних Мар’їнського районного центру зайнятості пройшов вебінар за участю представників Швейцарського фонду з протимінної діяльності FSD.

13:32 04.02.2022

Робоча зустріч фахівця Мар’їнського районного центру зайнятості з керівництвом ПП «Ексітон» та Аптеки № 204 «Добрі ліки» в місті Мар'їнка

Одним із першочергових завдань Мар’їнського районного центру зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їх потреб. Однією із форм співпраці служби занятості з роботодавцями є безпосереднє відвідування роботодавця.

15:52 03.02.2022

Попереджаємо про небезпеку

21 січня у Мар’їнському районному центрі зайнятості пройшов інформаційний вебінар «Ризики нелегальної трудової міграції». У заході  взяли участь безробітні віком до 35 років.

16:09 28.01.2022

Опановуємо навички самопрезентації

25 січня для клієнтів Мар’їнського районного центру зайнятості пройшов вебінар на тему «Підготовка резюме». Учасники опановували навички грамотної презентації власного професійного досвіду.

15:49 25.01.2022

Улюблена робота - шлях до успіху!

У Мар’їнському районному центрі зайнятості продовжив свою роботу батьківський клуб «Порадник»/ Провідний фахівець з профорієнтації провела перше засідання «Профорієнтація – можливість знайти улюблену справу». Фахівчиня підготувала для батьків практичні вправи для розвитку у дітей допитливості та активності у  пізнанні нового. Також розглянули питання вибору підлітками майбутньої професії.  Батьки обговорили складові  життєвого успіху, ознайомились з історіями успіху відомих людей, колективно склали правила успішної людини.

11:34 24.01.2022

Навчайся зі службою зайнятості!

21 січня 2021 року в Мар’їнському РЦЗ пройшов вебінар «Презентація послуг з професійного навчання, у т.ч. послуг ЦПТО ДСЗ України». До участі у ньому були запрошені безробітні, які не мають  професії, не мають змоги працевлаштуватись за своєю професією та  тривалий час перебувають на обліку в центрі зайнятості, а також безробітні особи з інвалідністю.

15:11 21.01.2022

Захід для внутрішньо переміщених осіб

20 січня у Мар’їнському районному центрі зайнятості відбувся захід для внутрішньо переміщених осіб за участю головного спеціаліста відділу організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Маргарит Нещерет. Учасниками  заходу стали безробітні, які належать до даної категорії.

14:33 20.01.2022

Допомагаємо обрати професію

18 січня в Мар’їнському районному центрі зайнятості пройшов День кар’єри за участю представників Українського державного університету залізничного транспорту (м. Харків).

13:53 19.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь