A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Мар'їнський районний центр зайнятості

Питання працевлаштування ВПО вирішуємо за Круглим столом

15 вересня в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!» фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості організували і провели Круглий стіл на тему: «Особливості працевлаштування ВПО у воєнний час». До участі у Круглому столі були запрошені представники ринкоутворюючих підприємств Курахівської міської територіальної громади.

19:04 15.09.2023

Свідомий вибір професії – розбудова демократії в Україні

Протягом Тижня громадянського суспільства   профконсультант Мар’їнського районного центру зайнятості Юлія Могукало долучалася до заходів з учнівською молоддю «Демократія: минуле та сучасність», які проходили в Максимілянівському та Красногорівському ЗЗСО Мар’їнської громади. В рамках Тижня громадянського суспільства  були проведені інформаційні години з громадянського виховання, які формують ціннісне ставлення особистості до суспільства і держави, виховують патріотичні почуття, виробляють звички і вміння в учнів виконувати свій громадянський обов’язок.  

16:28 15.09.2023

Вільний вибір у вільному суспільстві

14 вересня в рамках Тижня громадянського суспільства фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості  провели для безробітних онлайн-захід «Простір спілкування: вільний вибір у вільному суспільстві». Захід проводився з метою сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні та вільного вибору кожної людини.

17:14 14.09.2023

Навчайся зі службою зайнятості!

3 вересня фахівець з профорієнтації Мар’їнського районного центру зайнятості провела профінформаційний вебінар «Нова професія – нові можливості» в рамках інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен».  До участі у ньому були запрошені безробітні, які  перебувають на обліку в центрі зайнятості з числа внутрішньо переміщених осіб.

16:07 13.09.2023

Отримуємо мікрогрант-працевлаштовуємо ВПО

13 вересня в рамках інформаційної кампанії  "Робота для ВПО: ти потрібен", фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели вебінар для майбутніх та діючих підприємців громади.  Мета заходу -  інформування про пріоритетні напрямки роботи служби зайнятості. залучення клієнтів служби зайнятості до активних програм підтримки бізнесу.

16:04 13.09.2023

Становлення та розвиток громадянського суспільства – справа кожного

з 11 по 17 вересня 2023 року в Україні вперше проходить Тиждень громадянського суспільства. Фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості долучились до цієї ініціативи та провели для роботодавців онлайн-захід «Відкритий діалог «Становлення та розвиток громадянського суспільства в Україні».

12:13 13.09.2023

Діємо разом задля підтримки ВПО

12 вересня фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості організували та провели робочу зустріч з представниками Мар’їнської міської військової адміністрації. Захід проходив в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен!».

17:33 12.09.2023

Мар'їнський районний центр зайнятості приєднався до Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

11 вересня фахівцем Мар’їнського районного центру зайнятості проведено тренінг   «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки в кризових ситуаціях».  Тренінг відбувся в межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

14:21 11.09.2023

Пришвидшуємо пошук роботи для безробітних та підтримуємо роботодавців.

В складний час, коли Україна вкотре виборює свою свободу та незалежність, громадяни нашої країни, що залишилися без роботи, стикаються з багатьма викликами в процесі пошуку нової роботи. Закриття підприємств і скорочення чисельності вакансій стає непереборною перешкодою на шляху працевлаштування безробітного населення. Тому впровадження активних державних програм, спрямованих на збереження існуючих робочих місць та створення нових, стає рішенням, здатним покращити ситуацію на ринку праці.

19:28 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь