Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочато інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо легалізації зайнятості

Розпочато інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо легалізації зайнятості

Фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели виїзний інформаційно-роз’яснювальний захід для роботодавців щодо легалізації зайнятості в рамках реалізації Національного плану спільних дій з метою зниження рівня не задекларованої праці на 2021 рік.

15:45 09.07.2021

Комунальні служби  Мар'їнської громади продовжують працювати над поліпшенням житлово-комунальних систем та благоустроєм населених пунктів

Комунальні служби Мар'їнської громади продовжують працювати над поліпшенням житлово-комунальних систем та благоустроєм населених пунктів

Комунальні служби Мар'їнської громади продовжують працювати над поліпшенням житлово-комунальних систем та благоустроєм населених пунктів. В місті Мар’їнка працівниками МКП «Промінь» завершено роботи по заміні каналізаційних труб в будинку № 20 по вул. Заводській.

15:04 09.07.2021

В м.Мар’їнка пройшов тренінг «Права жінок, постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства, та відповідні юридичні процедури»

В м.Мар’їнка пройшов тренінг «Права жінок, постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства, та відповідні юридичні процедури»

Сьогодні в молодіжному центрі «Вікторія» м.Мар’їнка пройшов тренінг «Права жінок, постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства, та відповідні юридичні процедури». Участь у тренінгу взяли працівники структурних підрозділів Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації, представники громадськості та жителі міста Мар’їнка. Захід проведено Міжнародним Благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров?я» в партнерстві зі Структурою ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок – ООН Жінки в Україні.

14:51 09.07.2021

В селі Зоряне відбувся виїзний прийом громадян

В селі Зоряне відбувся виїзний прийом громадян

Сьогодні в селі Зоряне відбувся виїзний прийом громадян за участю заступників керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Олександра Вілітка та Тетяни Збицької, керівників структурних підрозділів міської військово-цивільної адміністрації, працівників управління соціального захисту населення, фахівців медичної галузі громади та правоохоронців.

14:49 09.07.2021

У місті Красногорівка відбулося відкриття бювету питної води

У місті Красногорівка відбулося відкриття бювету питної води

Сьогодні у місті Красногорівка відбулося відкриття бювету питної води, побудованого Благодійним фондом «Карітас Маріуполь» в рамках проєкту «Безпека питної води в Українській буферній зоні». Участь у відкритті взяли заступники керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Тетяна Збицька та Олександр Віліток, генеральний секретар «Карітас Україна» Дзвінка Чайківська, керівник Кластеру з питань води, санітарії та гігієни ЮНІСЕФ Марк Баттл, представники Національного офісу мережі «Карітас Україна» та місцевого комунального підприємства «Віта».

16:56 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь