Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Поради громадянам - як знизити ризик зараження COVID – 19 під час масових  заходів

Поради громадянам - як знизити ризик зараження COVID – 19 під час масових заходів

У зв’язку з існуючими прогнозами щодо чергової хвилі коронавірусу, підвищеної заразності нових штамів COVID-19, більш важким перебігом захворюваності, а також ймовірністю стрімкого розповсюдження інфекції, Мар’їнське управління Держпродспоживслужби з метою запобігання поширення COVID-19 пропонує:

12:27 20.08.2021

У Мар’їнці вшанували пам’ять загиблих правоохоронців

У Мар’їнці вшанували пам’ять загиблих правоохоронців

Сьогодні,  напередодні   Всеукраїнського  Дня  пам’яті  загиблих    працівників    органів системи  Міністерства  внутрішніх  справ України, які   загинули   при   виконанні   службових   обов’язків, у м.Мар’їнка відбулася година скорботи  «Герої  в  нашій  пам’яті живуть».

11:49 20.08.2021

Роботи з благоустрою в населених пунктах громади

Роботи з благоустрою в населених пунктах громади

Напередодні в центрі Новомихайлівки мешканцями села та працівниками господарства ТОВ «Агропрод-Донбас» (генеральний директор Омельченко І.М.) проведено роботи з благоустрою, а саме: встановлювались вуличні ліхтарі біля нововстановлених лавок в районі фонтану, упорядковувались клумби на центральній площі та здійснювалось скошування трави в парковій зоні.

16:18 19.08.2021

Мар'їнське управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області інформує

Мар'їнське управління ГУ Держпродспоживслужби в Донецькій області інформує

Мар'їнське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Донецькій області доводить до відома громадян та операторів ринку інформацію  щодо виявлення міграції летких органічних компонентів (1,6%) з силіконового посуду для дітей, що експортувались з Китаю (виробник: Shenzhen Kean Silicone Product Co. Ltd., Shenzhen) через Данію (вантажовідправник: FB Trading Aps, Hinnerup) до України (отримувач: ФОП Кравченко Владислав, вул. Героїв України, 77, кв.50, м.Світловодськ, Кіровоградська обл.., 27500), яка надійшла через систему швидкого оповіщення   щодо    харчових продуктів та кормів RASFF від 27 липня 2021 року № 2020.3589-fup4.

13:27 19.08.2021

Рекомендації для отримання впевненого прийому сигналу цифрового телемовлення DVB-T2

Рекомендації для отримання впевненого прийому сигналу цифрового телемовлення DVB-T2

Прийом якісного сигналу цифрового телемовлення (далі – ЦМТ) на значних відстанях від передавача у зоні обслуговування, або поза зоною впевненого прийому забезпечується таким рівнем сигналу у місті прийому, який є достатнім для гарантування якості зображення. Це досягається застосуванням приймального обладнання (антени, приймача) з характеристиками (коефіцієнт підсилення антени, висота підвісу антени, чутливість і вибірковість приймача), які задовольняють вимогам прийому сигналу якісного зображення.

12:18 18.08.2021

НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ – ПОДАВАЙТЕ ВІДОМОСТІ ПРО КІНЦЕВИХ БЕНЕФІЦІАРНИХ ВЛАСНИКІВ!

НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ – ПОДАВАЙТЕ ВІДОМОСТІ ПРО КІНЦЕВИХ БЕНЕФІЦІАРНИХ ВЛАСНИКІВ!

11 липня 2021 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів України від 19.03.2021 року №163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності» та, як наслідок, практично усі юридичні особи (крім адвокатських об’єднань, торгово-промислових палат, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, державних органів, органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, державних та комунальних підприємств, установ, організацій) в строк до 11 жовтня 2021 року повинні подати відповідну інформацію державному реєстратору для актуалізації відомостей про КБВ у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

11:30 18.08.2021

Засідання конкурсної комісії на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Мар’їнської міської ВЦА

Засідання конкурсної комісії на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Мар’їнської міської ВЦА

Сьогодні під головуванням заступника керівника міської військово-цивільної адміністрації Тетяни Збицької відбулося засідання конкурсної комісії на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації.

14:06 17.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь