A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мар'їнська міська військова адміністрація
Покровського району Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Розпочато інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо легалізації зайнятості

Розпочато інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо легалізації зайнятості

Фахівці Мар’їнського районного центру зайнятості провели виїзний інформаційно-роз’яснювальний захід для роботодавців щодо легалізації зайнятості в рамках реалізації Національного плану спільних дій з метою зниження рівня не задекларованої праці на 2021 рік.

15:45 09.07.2021

Комунальні служби  Мар'їнської громади продовжують працювати над поліпшенням житлово-комунальних систем та благоустроєм населених пунктів

Комунальні служби Мар'їнської громади продовжують працювати над поліпшенням житлово-комунальних систем та благоустроєм населених пунктів

Комунальні служби Мар'їнської громади продовжують працювати над поліпшенням житлово-комунальних систем та благоустроєм населених пунктів. В місті Мар’їнка працівниками МКП «Промінь» завершено роботи по заміні каналізаційних труб в будинку № 20 по вул. Заводській.

15:04 09.07.2021

В м.Мар’їнка пройшов тренінг «Права жінок, постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства, та відповідні юридичні процедури»

В м.Мар’їнка пройшов тренінг «Права жінок, постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства, та відповідні юридичні процедури»

Сьогодні в молодіжному центрі «Вікторія» м.Мар’їнка пройшов тренінг «Права жінок, постраждалих від домашнього та гендерно зумовленого насильства, та відповідні юридичні процедури». Участь у тренінгу взяли працівники структурних підрозділів Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації, представники громадськості та жителі міста Мар’їнка. Захід проведено Міжнародним Благодійним фондом «Українська фундація громадського здоров?я» в партнерстві зі Структурою ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок – ООН Жінки в Україні.

14:51 09.07.2021

В селі Зоряне відбувся виїзний прийом громадян

В селі Зоряне відбувся виїзний прийом громадян

Сьогодні в селі Зоряне відбувся виїзний прийом громадян за участю заступників керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Олександра Вілітка та Тетяни Збицької, керівників структурних підрозділів міської військово-цивільної адміністрації, працівників управління соціального захисту населення, фахівців медичної галузі громади та правоохоронців.

14:49 09.07.2021

У місті Красногорівка відбулося відкриття бювету питної води

У місті Красногорівка відбулося відкриття бювету питної води

Сьогодні у місті Красногорівка відбулося відкриття бювету питної води, побудованого Благодійним фондом «Карітас Маріуполь» в рамках проєкту «Безпека питної води в Українській буферній зоні». Участь у відкритті взяли заступники керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Тетяна Збицька та Олександр Віліток, генеральний секретар «Карітас Україна» Дзвінка Чайківська, керівник Кластеру з питань води, санітарії та гігієни ЮНІСЕФ Марк Баттл, представники Національного офісу мережі «Карітас Україна» та місцевого комунального підприємства «Віта».

16:56 08.07.2021

Відбувся виїзний прийом громадян в селі Максимільянівка

Відбувся виїзний прийом громадян в селі Максимільянівка

Сьогодні в селі Максимільянівка керівником Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрієм Григульцем було проведено виїзний прийом громадян, участь в якому прийняли заступник керівника міської військово-цивільної адміністрації Дмитро Верецун, працівники відділу з питань розвитку територій та управління соціального захисту населення міської військово-цивільної адміністрації.

16:54 08.07.2021

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

З метою соціального захисту прав та інтересів дітей сьогодні під  головуванням керівника Мар’їнської міської військово-цивільної адміністрації Юрія Григульця відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

15:48 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь